Vásárlás korábban..Vásárlás mostanában...

Alakítsd át vállalkozásodat a változó világhoz!

A jelenlegi kialakult helyzet sok vállalkozás számára vízválasztó. A legtöbben fejest ugranak az online piaci tengerbe és igyekeznek meglovagolni a hullámait, de sajnos sokan idegenkednek ettől a területtől, és inkább lehúzzák a rolót.

Mi az új megoldásokat kereső vállalkozásoknak szeretnénk segíteni.

Sajnos nem minden terület tud akkora szabadságot nyújtani, hogy a webes piacon is meg tudjon élni, ezt el kell fogadni. Mi azonban sok olyan vállalkozást fel tudunk futtatni az online piacon, melyre mások nem is gondoltak. Amennyiben már rendelkezel saját weboldallal, webshoppal, közösségi média elérhetőséggel, akkor is szükséged lesz most profi támogatásra, melyben szintén segítünk.

Az idő pénz.

Tudjuk, hogy a legfontosabb szempont most az idő: nem lehet látni, hogy a jelenlegi helyzetnek hol a vége, mennyi időre kell berendezkedni az átmeneti megoldásokra, amelyek nem is biztos hogy csak átmeneti megoldások lesznek…

Mi olyan szolgáltatáscsomagot nyújtunk, amely nem csak átmenetileg, hanem hosszútávon is plusz bevételt termel neked. Ez azt jelenti, hogy később többszörösen megtérül a ma befektetett munka.

Kezdjük az elején, csak beszélgessünk: mondd el nekünk milyen területen dolgozol, milyen vállalkozásod van, mennyiben érint benneteket a karantén helyzet, illetve mikkel próbálkoztál eddig.

Nincs veszíteni valód, mivel az első konzultáció ingyenes.

A konzultáció során mi is elmondjuk, miben tudunk neked segíteni, milyen folyamatok szükségesek a célod eléréséhez. Nálad lehet, hogy pont egy szuper webshop hiányzik, de lehet az is, hogy a közösségi média erejét kell felhasználni!

Legyen szó bármilyen megoldásról, mi megtervezzük az új, vagy a már meglevő online jelenlétedet, és segítünk felnőni a vállalkozásodnak a mai kor új kihívásaihoz.

Pár példa, hogy hogyan is kell ezt elképzelni:

Bizonyára már te is rájöttél, hogy az egyetlen járható út jelenleg a kiszállítás. Járjuk is körbe picit ezt a témakört.

Szóval vannak azok az éttermek, melyek eddig is vállaltak kiszállítást, illetve akik a kialakult helyzet miatt álltak rá erre a szolgáltatásra.


Igazából mindegy is, melyik oldalon állsz, a lényeg hogy ezt a szolgáltatást el kell juttatni az ügyfelekhez, hiszen ha nem tudnak róla, nem is fognak rendelni. Viszont nem mindegy a hogyan. Más eszközöket használunk egy már ismert szolgáltatás hatékonyabbá tételéhez, és másokat egy új szolgáltatás bevezetéséhez.

Milyen lehetőségeid vannak?

 • Készítünk neked egy szuper bemutatkozó weboldalt, étlappal, a rendeléshez kontaktokkal, galériával
 • Készítünk neked egy automata webshopot, amelyen meg is tudják rendelni a kívánt ételt
 • Felturbózzuk a közösségi média oldalaidat
 • Hirdetésekkel felhívjuk a környéken élők figyelmét rád és a szuper ételekre

A konzultációk során hamar ki fog derülni milyen további szolgáltatásokkal tudunk még segíteni, illetve hogy neked most pontosan mire is van szükséged.

Az emberek valószínűleg azt sem tudják, hogy nyitva vagy. Mármint, nagy a fejetlenség, sok vállalkozás már most csődbe ment, így nem csoda, hogy manapság a telefonáló ügyfél első kérdése a “szia, nyitva vagytok?”

Ha azt érzed megcsappant az ügyfelek száma, de nem érted miért, hiszen mindenki most végzi a kerti munkákat, önállóan megoldható lakásfelújítási feladatokat, akkor van egy jó hírünk: szimplán elfelejtettek.

Miben tudunk segíteni?

 • újra felrakunk a térképre: akár egy új weboldallal, vagy már meglevő újragondolásával
 • közösségi média oldalad felturbózásával
 • de nagyon szuper gerillamarketing ötleteink is lennének 🙂

Az éttermek és a zöldségesek, kevesebbet rendelnek? Személy szerint Te se mennél most piacra árusítani? Esetleg a zöldséges boltod forgalma is csökken?

Segítünk hogy terményeidet közvetlenül a friss zöldségekre és gyümölcsökre vágyó embereknek add el.

 • Készítünk neked egy könnyen kezelhető webshopot vagy weboldalt, amelyen meg is tudják rendelni a kívánt terményt.
 • Szükség esetén elkészítjük, felturbózzuk közösségi média oldaladat.
 • Hirdetésekkel felhívjuk a környéken élők figyelmét rád és a szuper zöldségeidre/gyümölcseidre amiket ha kell házhoz szállítasz.

Mire számíthatsz a közös munka során:

 1. lépés – Ingyenes konzultáció.
 2. lépés – Eredményfelmérés és marketingterv készítés.
 3. lépés – Marketing ezközök bevetése, a folyamat elindítása.
 4. lépés – Optimalizálás a lehető legtöbb bevétel/konverzió érdekében.
 5. lépés – Boldogság, nyugalom. További célok megfogalmazása.


Töltsd ki az űrlapot, az ingyenes konzultációhoz!

Nem hagyunk magadra a későbbiekben sem!

Nehéz beleszokni az online kereskedelem világába, főleg ha korábban még nem volt benne tapasztalatod.

Miben tudunk neked segíteni?

Azon túl, hogy elkészítjük webshopod/weboldalad, segítünk neked a statisztikát értelmezni, a konverziók menetét feltérképezni és egy konstruktív és követhető tervet adunk a kezedbe, melyet akár önállóan is továbbvihetsz.

A célunk az, hogy minden vállalkozás megkapja a lehetőséget a “fennmaradásra”, így azok a vállalkozások, melyek még nem aknázták ki az online piac adta lehetőségeket, vagy próbálkoztak már, de segítségre lenne szükségük, a közös munka által folytathassák a munkájukat.

Mindenki csinálhassa azt, amihez ért, és amit szeret.

Hisszük, hogy a most kialakult helyzet egy új világot hoz majd el, melyben a home office végre nem lesz a cégek ellensége, és a fizikai távolság sem jelent többé problémát az online munkában.

Továbbá hiszünk abban is, hogy az emberek összefognak amikor arra van szükség, és segítik egymást ahogy tudják. Mi így igyekszünk segíteni.