Creative Juice - Marketing

Mi szeretünk kitalálnikreatívan alkotnimegoldani

A sikeres vállalkozás alapja az, hogy el tudja juttatni célcsoportjához az üzenetét. Pontosan ezért vagyunk a közös munka ideje alatt minden erőnkkel azon, hogy olyan stratégiát alakítsunk ki, ami átadja ezt az üzenetet.

Creative Juice - Márkaépítés

Márkaépítés/ Branding

A márka alapjainak, stratégiájának és az arculati elemeinek kidolgozása után az ismertség növelését célzó kommunikációt is megalkotjuk, majd a márkahűség kialakítását tűzzük ki célul. Legyen szó offline vagy online márkabevezetésről, vagy egy kevésbé ismert termék népszerűsítéséről, szolgáltatásunk a kreatív ötletektől kezdve a kampányok tervezéséig és lebonyolításáig mindent lefed.

Creative Juice - Média tervezés és beszerzés

Média tervezés, beszerzés

Médiakampányok és médiamix stratégiai tervezésével, kampánymenedzseléssel és a legjobb ár-érték arányú médiavásárlással segítjük a kommunikációs kampányok sikerét, célcsoportod hatékony elérését.

Akár online, print vagy bármilyen más médiamegjelenésről is beszélünk, mi megtaláljuk a neked legoptimálisabb megoldást.

Creative Juice - Közösségi média

Digitális marketing

A digitális marketing, más néven web vagy online marketing alkalmazásával az internetet használjuk termékek vagy szolgáltatások reklámozására és eladására. Hírlevelet küldenél ügyfeleidnek? Szeretnéd ha internetes hirdetéseid a Te számodra valóban fontos emberek látnák? Megosztanád vevőid tapasztalatait?
Részletek »

Creative Juice - Közösségi média

Közösségi média

“Aki nincs fent Facebookon, az nem is él, és ami nem található meg a Google-ben, az nem is létezik.”

Ismerős? Bízd ránk vállalkozásod teljes online jelenlétét, legyen az Facebook, Instagram, Youtube vagy LinkedIn!

Creative Juice - PR tevékenység

PR tevékenység

Közönségkapcsolati szolgáltatásunk a PR cikk írása, megjelentetése, sajtóközlemények és sajtóesemények menedzselése mellett, magába foglalja a sajtó- és közösségi média figyelést is . Bejáratott médiaipari kapcsolatrendszerünknek köszönhetően pedig segít a kedvező közvélemény elnyerésében.

Creative Juice - Rendezvényszervezés

Rendezvény marketing

Kiállítás vagy termékbemutató? Céges rendezvény vagy partnertalálkozó? Bármiről is legyen szó, segítünk kiválasztani a helyszínt, a cateringet, megfelelő hangulatot és kellemes környezetet biztosítva igyekszünk eleget tenni minden kérésnek!
Keressen minket bizalommal!

Dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat!

Ajánlatkérés